Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Η αγάπη κρύβεται σε μικρά πράγματα .Ίσως αυτό την κάνει τόσο μεγάλη.
Μια αγκαλιά μπορεί να σου μιλήσει για αυτή. Μοιάζει σαν να  μεταφράζει την γλώσσα τις αγάπης στα σώματα. Θαρρείς πως όταν ανοίξει αυτή η αγκαλιά θα βγουν από μέσα της δυο περιστέρια και θα πετάξουν μακριά μέχρι να χαθούν.


Ένα βλέμμα ,μία ματιά μεταφράζει την αγάπη στην δική της γλώσσα. Στην γλώσσα που μιλάνε μόνο  τα μάτια. Μια γλώσσα χωρίς σύνορα , φραγμούς ή πρέπει. Πόση αγάπη έκρυβε εκείνη η ματιά! Το φως της έμοιαζε με την λάμψη του πολικού αστέρα και σαν ο ήλιος έδυε γινότανε Αντάρης.
Τα λόγια είναι τόσο φτωχά όταν μιλούν τα μάτια ,που είναι καλύτερο να σωπαίνεις με σεβασμό.
Η μυρωδιά των σωμάτων έδεσε σαν να έψαχνε χρόνια η μια την άλλη. Ξέρεις πως αν η αγάπη είχε μυρωδιά θα ήταν η δική της.
Ζήτησα να την γευτώ μα δεν ακούμπησα τα χείλη μέχρι που τολμήσανε μόνα τους.. Χείλη πιο γλυκά απ το μέλι που λέγαν σ’αγαπώ χωρίς να σου μιλάνε. Μαζί με αυτά ακουμπάν και οι ψυχές η μια την άλλη. Τι είναι το φιλί; Τι είναι η αγκαλιά; Τι είναι το σώμα; Αντικατοπτρισμοί του καθρέφτη της ψυχής. Δεν μπορείς να την δεις μα βλέπεις το είδωλο της .
Τα λόγια είναι τόσο φτωχά όταν μιλούν οι ψυχές με τα σώματα ,που είναι καλύτερο να σωπαίνεις με σεβασμό.
Η ανάσα βαραίνει όσο τα σώματα παλεύουν ,οι καρδιές όμως ανοίγουν φτερά. Δεν μπορείς να τις ακούσεις εκτός αν κλείσεις τα μάτια και νιώσεις όλο αυτό το μεγαλείο που βγάζουν τα συναισθήματα.
Ο χρόνος γίνετε συνένοχος παγώνοντας την στιγμή. Και ο τόπος γίνεται πίνακας που κρεμάς για πάντα μέσα στην καρδιά σου.

Εσύ θα φθείρεσαι , θα γερνάς μα η στιγμή αυτή θα είναι αιώνια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις